27 mars Të gjitha ambinetet dhe hapësirat publike në Berat po vijojnë të dezinfektohen.

Kryetari i bashkisë së Beratit, Ervin Demo, shprehet se “fokusi ynë janë banorët e bashkisë Berat. Ne do të përkujdesemi për çdo ambient dhe hapsirë publike ku banorët e bashkisë sonë marrin shërbime”.

“ Dezinfektimi i farmacive, supermarketeve, furrave të bukës dhe hyrjeve të pallateve u krye sot me sukses në pjesën më të madhe të qytetit. Mirënjohje ekipit të terrenit për punën në këtë kohë të vështirë”, – shprehet Demo.

Kryebashkiaku Demo i bën apel qytetarëve të qëndrojnë në shtëpi dhe të kujdesen për njëri-tjetrin. “Ne do të vazhdojmë punën intensivisht në çdo lagje”, – tha Demo.

Më herët grupi i punës ka dezinfektuar lagje të ndryshm, si dhe të gjitha shkollat, kopshtet dhe çerdhet./k.s/ /a.g/

#td_uid_1_5e89a543ba26e .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2020/03/pastrim15-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5e89a543ba26e .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2020/03/pastrim9-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5e89a543ba26e .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2020/03/pastrim10-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5e89a543ba26e .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2020/03/pastrim11-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5e89a543ba26e .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2020/03/pastrim12-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5e89a543ba26e .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2020/03/pastrim13-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5e89a543ba26e .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(https://ata.gov.al/wp-content/uploads/2020/03/pastrim14-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

1 nga 7