Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Nëna e Mateos:

Më mori një foshnje, më mori një 8 vjeçar, ma hoqi nga shkolla, e mashtroi, i çoi dhe një bukë. Mateo i kishte thënë xhaxhi do iki se kam vëllanë të sëmurë, ia futi me lopatë, e groposi, i vuri dhe nga lart dhe bëri sikur nuk kishte bëri asgjë. Më thoshte se do ta gjeni të vdekur copa copa. Ne nuk do të ndahemi këtu do rrimë, nuk mundem që të flas më shumë se nuk kam zemër.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë