Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

 

Kanë dalë rezultatet e provimit të parë të Maturës Shtetërore, ato të gjuhës së huaj.

Mësohet se kalueshmëria është 96% dhe me notën 10 janë vlerësuar rreth 24% e maturantëve.

Kujtojmë që provimi  i gjuhës së huaj u zhvillua më datë 1 qershor dhe pas tij më datë 7 qershor u zhvillua ai i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë.

Dy provimet  e radhës ai i Matematikës dhe Lëndës me Zgjedhje do të zhvillohen respektivisht në datat 13 dhe 19 qershor.

Shikoni KETU rezultatet. r.t

 

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re