Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar gjatë seancës së sotme, ligjin për Koorporatën e Investimeve, që ka hasur në shumë debate.

Për këtë ligj votuan, 77 deputet pro, 19 kundër dhe 3 abstenuan. Mes atyre që votuan kundër ishte dhe ish-minsitri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj.

Burime për Dojsa.al bëjnë me dije se Xhafaj ka qenë kundër grupit dhe mendimin e tij nuk e ka shprehur publikisht, por e ka treguar më anë të votës sot.

Por paravësisht kësaj vote kundër, Koorporata e investimEve tashmë ësthë miratuar dhe shumë shpejt do të nisë puna për ngritjen e saj.

Kuvendi ka miratuar buxhetin faktik për 2018-ën dhe Koorporatën e Investimeve. Deputeti Gjuzi përplaset me Ruçin për veshjen. Balla nuk i ndal akuzat ndaj PD-së për negociatat: Mbush me thashetheme deputetët gjermanë. Shalsi përplaset me Ralf Gjonin, ky i fundit i merr mikrofonin.