Kanë mbërritur në Vlorë, pas më shumë se 7 orësh lundrim, dy tragete.

 

 

Të dy tragetet që mbërritën nga Brindisi kanë dhe kanë në toral 230 pasagjerë.

 

 

Pasagjerët do të duhet të presin në Radë pasi rrezikojnë përplasjen me kalatën e Portit të Vlorës.

 

 

Nga moti i keq dhe erërat e forta deti mbetet ende i trazuar.