Home SHQIPERIA Mbyllen thertoret në Vlorë

Mbyllen thertoret në Vlorë

0

Një inspektim i AKU-se dhe bashkisë ka çuar ne mbylljen e thertoreve te vogla ne qytetin bregdetar. Për ketë arsye tregtaret kanë protestuar përpara bashkisë, duke kërkuar nje zgjidhje për problemin e tyre.
 
Ata kane pranuar se nuk janë kundër aksionit, por thonë se duhet lene koha e mjaftueshme, deri ne ngritjen e një thertoreje të mirëfillte ne Vlorë, e cila aktualisht nuk ekziston.
 
Zgjidhja e vetme për tregtaret mbeten zonat e tjera si Orikumi apo Novosela, rreth 25 km larg qytetit. Ndërkohë deri tani nga bashkia nuk ka asnjë reagim për ketë situatë.