Faza e parë e përzgjedhjes së kandidatëve që kanë aplikuar për hetues të BKH ka përfunduar dhe janë skualifikuar 229 persona.

Komisioni i Përzgjedhjes shqyrtoi 653 aplikime, ku u kualifikuan 424 kandidatë, listën e të cilëve e gjeni në LINK 1.

Ndërkohë, kandidatët e kualifikuar, në datën 14.10.2020, do t`i nënshtrohen Testit të Arsyetimit Logjik me shkrim. Testi i Arsyetimit Logjik do të zhvillohet në Pallatin e Kongreseve, ndërsa udhëzimet mbi zhvillimin e testit gjenden në LINK 2.

/faxweb