Bollino: “Fake news është në partinë tuaj, kjo është shpifje zyrtare, unë jam thjesht një gazetar”.

Debate pati edhe mes këtij të fundit dhe gazetarit Enton Abilekaj.

Hila: Po Thurja pse nuk qenka e paguar nga PD nëse flasim kështu?

Abilekaj: Po se PD nuk i intereson. Pastaj Thurja ka vite që është. OSHEE ka marrë me qira shtëpinë e Topallit, çfarë tregon kjo pra.

Hila: Topalli s’ka nevojë, se ka mjaft.

Bollino: Po atëherë nëse është kështu një zyrë të PD në Vlorë, e ka marrë me qira nga një trafikant, ca domethënë kjo që ai i financon Bashën?

Abilekaj: Ore Karlo se më çmende, ajo zyrë nga OSHEE është marrë muajt e fundit me qira. Mos i krahaso gjërat me PD.

Bollino: Po kështu i bie që Rama bën korrupsion me kontrata, blen një parti politike sipas kësaj që thua ti.