Sëfundmi është publikuar një foto e Enver Hoxhës me nipërit e tij dhe djalin teksa pozon para katër derrave të egër të kapur në gjueti më parë.

Fotoja është publikuar nga Kastriot Dervishi me komentin: Zakonisht ambientalistët protestojnë kur shohin foto gjuetie me kafshë. E kanë si reagim të natyrshëm për mbrojtjen e natyrës. Ja një foto e vitit 1982 që flet shumë. Janë tre breza të një dere.

Enver hoxha, i biri dhe nipat. Përpara janë 4 derra (🐷) të egër.