Gjate komunikimit online ne diten e sotme Kryeministri Rama tregoi se:

Brenda muajit Maj, dhente Zoti qe shifrat mos kercejne me tej, brend muajit maj do ti hapim me ne fund kufijte qe shqiptaret te udhetojne lirisht mes Greqise dhe Shqiperise.

Me vjen shume mire qe fjala e dhene eshte e mbajtur nga kryeminiistri i Greqise qe nuk do te gjobiten pas 90 diteshit si dhe autobuzat e punetoreve sezonal ne Greqi kane filluar te shkojne. Pra puna e tyre nuk eshte prekur.

Previous articleKur do hapet transporti publik, Rama sapo dha njoftimin per qytetaret