Subscribe

Në vijën bregdetare përgjatë Lungomares ka më pak hapësira për plazhet publike.

 

Pushues të ardhur nga qytete të ndryshme, por dhe emigrantë nga Italia thonë se Vlora ka ndryshuar e në veçanti plazhet e saj. Ata ngrenë si shqetësim mungesën e dusheve, tualeteve publike si dhe papastërtitë.

Numri i pushuesve që zgjedhin hapësirat private po rritet gjithashtu. Megjithatë, qytetarët shprehen se kostot janë shumë të larta dhe të papërballueshme nga mosha e tretë.

Vlora po mbipopullohet nga dita në ditë. Ky sezon turistik po pret pushues shqiptarë e të huaj nga vende të ndryshme të botës.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re