Home SOCIALE Më shumë se 100 milionerë të botës: Na taksoni!

Më shumë se 100 milionerë të botës: Na taksoni!

0
Më shumë se 100 milionerë të botës: Na taksoni!

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Më shumë se 100 milionerë në mbarë botën, të mbledhur rreth grupeve “Milionerët patriotë”, “Milionerë dhe humanistë” dhe “Mw takso tani”, dërguan një letër të hapur duke u bërë thirrje qeverive që t’i taksojnë ata. “Na taksoni tani”, shkruan ata në një letër, të cituar nga Oxfam. Apeli është dërguar me rastin e një sërë […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë