Skip to content

Media greke, jehonë të dënuarit me vdekje në Arizona: Iku si ortodoks!

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

I dënuari me vdekje, i quajtur Frank Antwood, u ekzekutua të mërkurën e kaluar në Arizona pasi kaloi gati katër dekada në burg për vrasjen e një vajze 8-vjeçare në vitin 1984. Ai ishte ndë ata që kishte përqafuar ortodoksinë në kushte dënimi dhe ndaj, mediat greke i kanë bërë jehonë nga ky fakt, pra […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë