E fundit/ Zyrtarët në Bruksel janë duke diskutuar se kush do të lejohet të hyjë në Bashkimin Europian më 1 korrik kur kufijtë ndërkombëtarë të bllokut planifikohen të hapen – dhe kush do të ndalohet.

Lista tashmë ka ngjallur polemika, pasi burimet zbuluan se Shtetet e Bashkuara, vendi i prekur më keq në të gjithë botën nga COVID-19 me më shumë se 2.4 milion raste, nuk është në të.

Brazili dhe Rusia gjithashtu besohet se janë në listën e mos-hyrjes për shkak po të virusit.

Por ajo që na intereson është fakti se mes listës së shteteve, është edhe Shqipëria e Kosova.

Lista e shteteve, qytetarë të të cilave mund të futen në Bashkimin Europian pas rihapjes së kufijve:

Vatican City

Monaco

Montenegro

Andorra

Serbia

Mgid

Antidoti i vërtetë i obezitetit!DIETonus

Kyçet do te jene sit e një 17- vjeçari. Shënoni recetën !Ostelife

Francezet po humbin deri -24 kg në muaj me këtë mënyrë!Diet LiteBosnia and Herzegovina

Ukraine

ALBANIA

Turkey

KOSOVO

Democratic People’s Republic of Korea

Turkmenistan

Vietnam

China

Thailand

Myanmar

Mongolia

Japan

South Korea

Georgia

Bhutan

Lebanon

Indonesia

Uzbekistan

India

Tajikistan

Kazakhstan

Palau

Neë Zeland

Australia

Dominica

Bahamas

Saint Lucia

Uruguay

Jamaica

Cuba

Guyana

Paraguay

Venezuela

Nicaragua

Costa Rica

Canada

Angola

Tunisia

Namibia

Uganda

Mozambique

Mauritius

Zambia

Rëanda

Ethiopia

Morocco

Algeria

Egypt


Previous articleÇfare po ndodh me transportin publik në Tiranë? Ja vendimi i fundit që u mor sot