Kryetari i PD Lulzim Basha ishte ditën e sotme në Dibër ku prezantoi kanidatin Luan Haka, për kryetar bashkie.

 

Teksa ka postuar foto nga ky takim, Basha shkruan se me 6 mars do të votojnë Partinë Demokratike dhe Luan Hakën, qytetarin që do t’i kthejë shpresën dibranëve.

 

Basha thekson se ai do punojë me përkushtim për çdo qytetar, pavarësisht bindjeve politike, për ta bërë Dibrën një vend më të mirë.

 

“Mes dibranëve të mençur, të fortë e patriotë, që me 6 mars do të votojnë Partinë Demokratike dhe Luan Hakën, qytetarin që do t’i kthejë shpresën dibranëve. Ai do punojë me përkushtim për çdo qytetar, pavarësisht bindjeve politike, për ta bërë Dibrën një vend më të mirë.

Voto Partia DemokratikeVoto Luan HakaVoto Nr. 2″, shkruan Basha.