Mbreti Charles III, i Britanisë bëri ​​një deklaratë dje, të shtunën në të cilën shpreh mirënjohjen e tij për mesazhet e mbështetjes që mori pas diagnozës së kancerit .

“Dëshiroj të shpreh falenderimet e mia të përzemërta për mesazhet e shumta të mbështetjes dhe urimeve që kam marrë gjatë ditëve të fundit”, thotë ai në postimin e tij të parë publik që kur problemi i tij shëndetësor u bë publik.

Ai e përshkroi gjithashtu si inkurajuese që bërja publike me diagnozën e tij ndihmoi në rritjen e ndërgjegjësimit publik dhe promovimin e punës së organizatave që mbështesin pacientët me kancer dhe familjet e tyre si në MB ashtu edhe në mbarë botën.

“Admirimi që kam pasur gjithmonë për kujdesin dhe përkushtimin e tyre të palodhshëm është edhe më i madh për shkak të përvojës sime personale”, shton monarku britanik./

A thank you message from His Majesty The King.

Link to full message on the website: https://t.co/BPvxagD179 pic.twitter.com/wAY5XWLLEo

— The Royal Family (@RoyalFamily) February 10, 2024

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re