Një grua ka ngazëllyer të gjithë me këtë truk dhe na ka shpëtuar të gjithëve nga mundimi

Lemza është spazmë e pakontrolluar e diafragmës dhe mund të jetë shumë këmbëngulëse.

Përveç se është shumë e pakëndshme, mund të shkaktojë të përziera te shumë njerëz, e cila shpesh shoqërohet me të vjella.

Mbajtja e frymës dhe pirja e ujit janë vetëm disa nga truket. Dhe sipas një besimi të vjetër popullor dikush duhet të të trembë për të t’u larguar lemza.

Një grua regjistroi një video të detajuar me udhëzime se si të ndalohet lemza, kështu që ajo shpjegoi se cilat pika duhen shtypur

– midis hundës dhe buzëve
– poshtë gjoksit
– midis kërthizës dhe kockës pubike
– parakrahut

Shikoni videon në detaje:

/faxweb

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re