Shkolla 9-vjeçare Pishkash po bën 5 ditë pa mësim pasi mungon mesuesi. Sipas banoreve mesuesi ka shkuar me leje per arsye personale jasht shtetit ndërkohë çdo ditë nxënësit vinë në shkollë dhe presin jashtë.

Kjo shkollë ka nje edukatore dhe një mësues. Në mungesë të mësuesit edukatorja hap shkollën por mësimi nuk zhvillohet.

Gjiknuri tha se pas mbledhjes së kryesisë dhe më pas të asaj të grupit parlamentar, socialistët do të kenë gati emrin e kandidatit, që do të zërë vendin e Ilir Metës, pas datës 24 Korrik.

Ditën e sotme kamera jone e “Fax News” ka mberritur në ambjentet e kësaj shkolle dhe i gjetëm të gjithë fëmijët në shkallët e shkollës dhe edukatoren e mbyllur në shkollë.

Prindërit të indinjuar kërkojne mësues zëvendesues në periudhën që mësuesi i tyre është me leje por deri më tani nuk ka asnjë reagim as nga Drejtoria e kësaj shkolle.

Përveç mungesës së mësimit, edhe kushtet janë shumë të vështira sepse shkolla është e amortizuar dhe prej vitesh nuk njeh asnjë investim.

https://www.youtube.com/watch?v=gieulNQWUZg

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb