Skip to content

Meta fton të rinjtë tek Partia e Lirisë: Ejani të rikthejmë shpresën, të sjellim ndryshimin

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ilir Meta fton të rinjtë e Shqipërisë t’i bashkohen Partisë së Lirisë.

 

Përmes një postimi në facebook, të shpërndarë nga zyra e medias e Partisë së Lirisë, kryetari i kësaj force shkruan se Partia e Lirisë është një mundësi e shkëlqyer për çdo të ri shqiptar që mezi pret të ndryshojë të ardhmen e tij dhe të Shqipërisë.

 

Meta kërkon bashkimin e të gjithëve , sic thotë ai, për të rikthyer shpresen dhe për të sjellë ndryshimin.

 

Partia e Lirisë është një mundësi e shkëlqyer për çdo të ri shqiptar që ka ide, vizion, energji, që mezi pret të ndryshojë të ardhmen e tij dhe të Shqipërisë.Merrni në dorë fatet tuaja!Të bëhemi bashkë në një aleancë mbarëkombëtare për të rikthyer shpresën, për të sjellë sa më parë ndryshimin!, shkruan Meta.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë