Presidenti i Republikës, Ilir Meta, ndodhet në Berat këtë fundjavë.

Presidenti Meta ka publikuar një foto me një djalë nga Berati, me sa duket i angazhuar në sektorin e hotelerisë dhe turizmit, duke e marrë si shembull për një të ardhme më të sigurt.

“Me të rinj profesionistë, si Miltiadhi në fushën e hotelerisë dhe turizmit, Berati ka një të ardhme më të sigurt! ”, shkruan Meta.

Me të rinj profesionistë, si Miltiadhi në fushën e hotelerisë dhe turizmit, Berati ka një të ardhme më të sigurt!

Posted by Ilir Meta on Saturday, February 20, 2021