Home BOTA Michel: Gjenocidi në Srebrenicë është kujtesë se duhet të punojmë së bashku për paqen në Evropë

Michel: Gjenocidi në Srebrenicë është kujtesë se duhet të punojmë së bashku për paqen në Evropë

0
Michel: Gjenocidi në Srebrenicë është kujtesë se duhet të punojmë së bashku për paqen në Evropë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel, ka thënë se gjenocidi në Srebrenicë paraqet një nga ngjarjet më të errëta të historisë moderne evropiane.

“Ky përvjetor gjithashtu është një përkujtues, se duhet të punojmë bashkërisht për paqen në Evropë, dhe se Bosnjë e Hercegovina duhet të bëhet pjesë Bashkimit Evropian”, ka shkruar Michel në Twitter me rastin e 27-vjetorit të gjenocidit në Srebrenicë.

“Zemrat dhe mendimet tona janë me viktimat dhe familjet e tyre”, ka shtuar Michel.
Burimi: AA

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë