Ish-zonja e parë e SHBA-së, Michelle Obama, 58 vjeçe, ka zbuluar gjithçka për kandidaturën e saj për presidencën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në emisionin e mëngjesit të BBC-së.

Gjatë emisionit, Obama u pyet se cila ishte pyetja më e bezdisshme që ata i bëjnë zakonisht, për të cilën ajo u përgjigj se ishte “a do të kandidoj për presidente të Shteteve të Bashkuara?”.

Më pas, prezantuesja Naga Munchetty e pyeti nëse do të provonte, gjë që Michelle i tha shkurt se nuk do të bënte. Obama u pyet më herët se çfarë mendonte për Presidentin Joe Biden dhe administratën e tij dhe nëse e dinte nëse presidenti do të kandidonte përsëri. Ajo tha se e mbështet atë, por nuk është e sigurt nëse ai do të kandidojë përsëri.

“Biden po bën një punë të shkëlqyer, por nuk e di nëse ai do të kandidojë. Është një vendim personal që ai dhe familja e tij duhet të marrin,” tha Obama për ABC News.