Home SHQIPERIA Qindra mijëra besimtarë falin Namazin e Kurban Bajramit në sheshin “Skënderbej”

Qindra mijëra besimtarë falin Namazin e Kurban Bajramit në sheshin “Skënderbej”

0
Qindra mijëra besimtarë falin Namazin e Kurban Bajramit në sheshin “Skënderbej”

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Mijëra besimtare myslimane falën namazin e Kurban Bajramit në sheshin “Skenderbej” ne Tirane.

Falja nisi ne oren 06:05 dhe u drejtua nga kleriket e larte të KMSH, mes te cileve kryetari Bujar Spahiu.

Kurban Bajrami eshte nje nga festat me te rendesishme ne kalendarin islam ku mes te tjerash besimtaret duhet te bejne Kurban dhe nje pjese duhet tia falin më të pamundurve.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë