Italia zgjedh linjën e maturisë dhe fut ne krantine dhe mbikëqyrje shëndetësore për të gjithë qytetarët nga vendet jo-Shengen.

Masa vlen edhe për qytetarët e 14 vendeve të identifikuara nga BE në “listën e gjelbër”, nga dhe për të cilët është e mundur të lëvizin lirshëm nga 1 korriku. Kjo është përmbajtja e urdhrit të nënshkruar nga Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza.


Previous articleMesohet data, ja kur fillon shkolla kete vit