Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës ka publikuar një video të një sulmi brutal ndaj shqiptarëve

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Svelça, ka publikuar një video ku shihet, siç ka sqaruar, sulmi ndaj dy shqiptarëve në Mitrovicën e Veriut.

“Milicia fashiste vazhdon sulmet ndaj qytetarëve të pafajshëm në veri të vendit tonë. Dy shqiptarë u sulmuan brutalisht në sheshin në veri të Mitrovicës, milicia fashiste u orkestrua dhe drejtohej nga Beogradi.

Ky akt dhune dhe huliganizmi duhet të dënohet ashpër. Kriminelët përgjegjës do të dalin shumë shpejt para drejtësisë. Këto milici nuk do të mund të shkelin rendin ligjor dhe kushtetues të Republikës”, shkruan Svelça.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re