Ministria e Shëndetësisë ka konfirmuar se dy të paraburgosur në Burgun 302 në Tiranë janë infektuar nga koronavirusi. Ajo deklaron se tashmë ata janë transferuar nga ky institucion.

A ka të prekur nga Covid-19 në burgun 302 apo ndonjë institucion tjetër të vuajtjes së dënimit veç 313?

Dy të burgosur kanë qenë në paraburgim dhe janë transferuar.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re