Ministrja e Energjitikës dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku ka zbritur në terren për inspektim në rrugën e Rinasit.

 

E shoqëruar nga kreu i Autoritet Rrugor Shqiptar, Balluku njoftoi se rruga e re që do t’i jap zgjidhjen situatës do të jetë gati për dy muaj.

 

 

Aksi Kashar – Rinas u ndryshua nga ARRSH duke u kthyer me një sens lëvizjeje por pas insistimit të banorëve të zonës, ky vendin nuk qëndroi në fuqi më gjatë se katër ditë.