Minsitrja e Arsmimit, Besa Shahini përmes një urdhëri ka kërkuar prej të enjtes riflillimin e procesit mësimor në Kamëz, Kavajë Rogozhinë, Lezhë dhe Mirditë.

 

Ndërkohë në Tiranë, Kurbin, Vorë, Durrës, Shijak e Krujë procesi mësimor fillon më datë 9 dhjetor.

 

Sa I takon shkollave private, ato do të fillojnë procesin mësimor menjëherë pas marrjes të akteve të konstatimit nga Instituti Ndërtimit në Tiranë.

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re