Qeveria ka vendosur si shpërblim për pensionistët 50 dollarë për secilin prej tyre.
 
Një gjë të tillë e ka pohuar vetë kryeminsitri Rama një një postim në Twitter, ku thekson ndër të tjera se është aprovuar edhe çeku I bebeve për 2019-ën.
 
“Qeveria vendosi për pakon e Vitit të Ri për pensionistët (50USD)dhe çekun e bebeve të 2019 (400USD fëmija i parë – 800 i dyti – 1200 i treti) Ka ende shumë nevoja e shumë më tepër duhet akoma për më të moshuarit e fëmijët, por çka po bëjmë 5 vjet më parë as mendoheshin”

Qeveria vendosi për pakon e Vitit të Ri për pensionistët (50USD)dhe çekun e bebeve të 2019 (400USD fëmija i parë – 800 i dyti – 1200 i treti)Ka ende shumë nevoja e shumë më tepër duhet akoma për më të moshuarit e fëmijët, por çka po bëjmë 5 vjet më parë as mendoheshin
— Edi Rama (@ediramaal) December 12, 2018