Skip to content

Mitrovicë: uturijnë “sirenat e luftës”

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Sirena alarmi u lëshuan këtë mbrëmje në veriun e Mitrovicës, duke përcjellë një ndjejnë të përzishme lufte, pasuar nga një bllokim me kamionë i rrugëve drejt pikëkalimeve kufitare të Jarinjës dhe Bernjak. Ndodh kjo një ditë para zbatimit të vendimit të qeverisë së Kosovës për masa reprociteti në lejekalime kufitare si dhe targa automjetesh. E […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë