Tani te gjithe i kemi dëgjuar simptomat e ndryshme nga njerëz në botë që kanë kaluar Korona Virusin dhe nga një person në një tjetër ato ndryshojnë.

Së fundmi Doktori Yale Tung Chen, 35 vjeç,  i cili punon në Spanjë u infektua nga pacientët që po mjekonte në Madrit dhe tregon se këto më poshtë ishin simptomat që ai kaloi:

“Dita 1 pas diagnostikimit me #COVID. Dhimbje fyti, koke (e madhe), kollë e thatë. Nuk ka anomali në mushkri”.

“Dita 2 pas diagnostikimit #COVID. Më pak dhimbje të fytit, kollë dhe dhimbje koke (faleminderit zotit!)”.

“Dita 3 pas diagnostikimit #COVID. Pa dhimbje të fytit dhe të
kokës. Por dhimbjet në gjoks janë evidente.Diarreja filloi, kolla për
fat të mirë u përmirësua”.

Kjo ishte një pjesë e ditarit të mjekut, i cili ka menduar këtë formë për të treguar simptomat që po kalonte.


Previous articleMjeku i njohur: U gjet Ilaci (por askush nuk e pelqen)!