Skip to content

Monedhat ‘Pound’ do të ndryshojnë, Mbretëresha do të zëvendësohet nga Mbreti Charles

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Një tjetër efekt i ndarjes nga jeta të mbretëreshës Elizabeth II, është edhe ndryshimi i monedhës vendase.

 

Prodhimi i modeleve të reja të monedhës britanike, pritet të nisë që sot, ndërkohë që figura e mbretëreshës do të zëvendësohet me imazhin e mbretit të ri Charles.

 

Megjithatë zëvendësimi i plotë i parave të cilat janë në qarkullim do të kërkojë kohë dhe një periudhë e caktuar që mund të jetë rreth dy vite për të kryer zëvendësimin e monedhave me imazhin e monarkes që sot ka ndërruar jetë.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë