Skip to content

Monodrama “Të gjithë janë të çmendur” mirëpritet nga artdashësit beratas

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

18 qershor Monodrama “Të gjithë janë të çmendur”, një vepër e shkruar nga Naun Shundi u shfaq mbrëmjen e djeshme në qendrën kulturore “Margarita Tutulani” në Berat.

Ardashësit beratas mirëpritën lojën e aktorëve Ervin Bejleri dhe Monda Shundi, të cilët dhuruan emocione me interpretimin e tyre.

Me regji të Ardian Cergës dhe Naun Shundit, kjo monodramë përcjell mesazhe të shumta për shoqërinë si polemikat, ironia dhe lufta e madhe kundër imoralitetit.

Personazhi i kësaj monodrame rrëfen me sinqeritetin e tij deri në naivitet të gjithë kronologjinë e jetës. Pikërisht ky realitet që jetojmë është i papërtypshëm për të, pasi situatat komike në dukje e pështjellojnë emocionalisht e logjikisht vazhdimësinë e përditshmërisë së tij duke e paraqitur si të çmendur përballë hipokrizisë e lëmshit të zakonshëm metropolitan.

Monodrama “Të gjithë janë të çmendur” do të shfaqet edhe ditën e sotme në skenën e qendrës kulturore “Margarita Tutulani” në Berat.

#tdi_4 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://ata.gov.al/wp-content/uploads/2022/06/teater5-1.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_4 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://ata.gov.al/wp-content/uploads/2022/06/teater8-1.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_4 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://ata.gov.al/wp-content/uploads/2022/06/teater1-1.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_4 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://ata.gov.al/wp-content/uploads/2022/06/teater2-1.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_4 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://ata.gov.al/wp-content/uploads/2022/06/teater4-1.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_4 .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://ata.gov.al/wp-content/uploads/2022/06/teater6-1.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_4 .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://ata.gov.al/wp-content/uploads/2022/06/teater7-1.jpg) 0 0 no-repeat;
}

1 nga 7

/k.s/j.p/

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë