Lideri i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, prezantoi këtë të hënë planin për biznesin.

Ndër shtyllat kryesore që përmban ky plan, është vendosja e moratoriumit 12-mujor mbi inspektimet qendrore dhe lokale dhe gjobat ndaj biznesit derisa të reformohet tërësisht sistemi i inspektimit.

Këtë pikë të planit, Basha e ka ritheksuar sërish nëpërmjet një psotimi në “Twitter” ku shkruan:

“Ne do të vendosim një moratorium 12 mujor mbi inspektimet qëndrore dhe lokale dhe gjobat ndaj biznesit derisa të reformohet tërësisht sistemi i inspektimit. Gjatë një viti nuk do të kontrollohen më shumë se 10% e bizneseve. #ShqipëriaFITON”

Ne do të vendosim një moratorium 12 mujor mbi inspektimet qëndrore dhe lokale dhe gjobat ndaj biznesit derisa të reformohet tërësisht sistemi i inspektimit. Gjatë një viti nuk do të kontrollohen më shumë se 10% e bizneseve. #ShqipëriaFITON pic.twitter.com/hiBqllWHtx

— Lulzim Basha (@lulzimbasha_al) February 22, 2021