“Është fatalitet që Maqedonia i kthen sytë nga Kina për vaksina. Sidoqoftë duke e parë në dinamikë, të jeni të sigurt që ne i bëmë të gjitha lëvizjet e mundshme për të siguruar vaksinën. Vaksina kineze është e suksesshme, mjafton të shikojmë Turqinë dhe të gjithë fjalët që thuhen për të janë të mira. Edhe për vaskinën Ruse thuhen fjalë pozitive.

Ama shikoni vendet që kanë kthyer kokën në atë drejtim dhe nuk rezulton që të gjithë shtetet ti kenë marrë vaskinat e tyre, dhe ne këto lëvizje i shikojmë. Ne nuk themi që kurrë mos u vaksinofshim dhe nuk marrim vaksina të tjera, kineze apo ruse. Nuk është cështje parash, cmimi i vaksinave po rritet sepse kërkesa është shumë e ethshme. Sado të rriten cmimet e vaksinave ne nuk do të lëmë asnjë shqiptar të vetëm pa vaksina sepse cmimi është rritur.” u shpreh Rama.

vijon…

(R.G/Faxweb.al)

/faxweb