Autoritetet ruse të premten e shpallën laureatin e Nobelit dhe gazetarin Dmitry Muratov një “agjent të huaj”, një veprim që shpesh synon kritikët e politikave të Kremlinit. Agjencitë ruse të lajmeve raportuan një deklaratë të Ministrisë së Drejtësisë se Muratov, redaktor i gazetës së pavarur Novaya Gazeta dhe bashkëfitues i Çmimit Nobel për Paqen 2021, […]

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re