Mark Marku:

Të gjithë e dinë që ka pasur një masakër zgjedhore dhe të bëhen provat juridike që janë të pafund, e dyta pastaj në të gjitha format në protesta masive. Do të jetë një luftë totale dhe do të jem unë personalisht, nëse jo kryedemokrati. Bëhet fjalë për një regjim dhe në momentin që vidhen zgjedhjet do të ketë rezistencë. Reagimi do të jetë në të gjitha format. nuk do të njihen zgjedhjet nga Partia Demokratike. I konsideroj si shërbyes të Ramës të cilët me dashje padashje po i shërbejnë sepse ai do të largohet Basha.

vijon…

Për t’ju bashkuar faqes sone në Facebook, klikoni like

loading…

/faxweb