Dita e sotme do të vijojë me ndikimin e masave ajrore me origjinë verilindore, duke bërë që pjesa më e madhe e territorit të dominohet nga një mot i kthejllet dhe me vranesira.

Temperaturat do të rriten lehtë në mëngjes, ndërsa mesdita ruan vlerat konstante nga -4°C deri në 14°C.