Pezullohet sërish lundrimi i mjeteve të vogla lundruese dhe peshkarexhave. Shkak është bërë era dhe dallgëzimi që brenda gjirit arrin deri në 3.5 ballë.

Lundrimi u lejua vetëm për dy ditë, dhe u pezullua sërish. Trageti vijon punën edhe pse pritet që të ketë vonesa në mbërritje si pasojë e motit të keq. Një prej trageteve të nisura nga Italia ka mbërritur në portin e Vlorës, 7 orë me vonesë.

/faxweb