Nëse në tokë njeriu ka zbuluar thuajse çdo krijesë, thellësitë e oqeaneve mbeten ende një mister i pazbuluar në tërësinë e tij.

Por shumë mrekulli të natyrës, janë kapur në kamera. Njëlloj si me këta peshq fluturues, të cilët përdorin pendët e tyre të gjata. Duke shtyrë trupin përmes bishtit dhe vënë në përdorim pendët, këto lloje peshqish mund të qëndrojnë në ajër për distanca të konsiderueshme.

Më poshtë një video e përcjellë nga BBC, e cila të lë gojëhapur