Emri i profetit të Islamit, “Muhamed” është bërë emri më i popullarizuar për djemtë në Mbretërinë e Bashkuar në vitin 2021, ka thënë një faqe interneti britanike që fokusohet në shtatzëninë dhe kujdesin e foshnjave në një postim në blog. “Kishte një ndryshim në krye të tabelës për vajzat, pasi emri Olivia rifitoi vendin e […]