Ankara – Vizitë dyditore për ecurinë e projekteve të bashkëpunimit dypalësh mes ministrive dhe kontaktet e organizuara me investitorë në teknologji digjitale, turizëm, farmaceutikë, energji, transport

Për t’ju bashkuar faqes sone në Facebook, klikoni like

loading…

/faxweb