Pavle Bihali nga lëvizja Leviathan njoftoi në Tëitter se do të shkonte në Kosovë dhe Metohi, por ai u kthye sepse i kërkuan një test PCR në vendkalimin Brnjak, raporton B92. “Veriu i Kosovës mund të kalohet vetëm në këmbë. Gjithçka është ende e bllokuar. Dhe një paralajmërim: kërkohen teste të PCR. Pra pa asnjë […]