Naftëtarët e Ballshit vijojnë protestat. ata janë mbledhur ashtu si herët e tjera para rafinerisë, ndërsa në ndryshim nga një ditë më parë, nuk ka pasur tensione mes tyre e policisë.

 

Naftëtarët kanë përsëritur thirrjen drejtuar qeverisë dhe kompanisë, lidhur me çështjen e pagave të prapambetura.

 

Punëtorët paralajmërojnë se nëse kompania nuk mban premtimin për kalimin e një page, siç u nënshkrua në kontrata një javë më parë protestat do të përshkallëzohen.