Takimi teknik mes delegacioneve ushtarake të Turqisë dhe Greqisë për të diskutuar mbi metodat lidhur me uljen e rreziqeve të incidenteve në Mesdheun Lindor pritet të mbahet sot në Selinë e NATO-s në Bruksel.