Për kënaqësinë e lexuesve tanë sot kemi sjellë një koleksion me thënie të përzgjedhura për modën.

Ato janë të shprehura në fjali të shkurtra, të thjeshta por të dendësuar në mençuri.

Ne i lexojmë të gjitha komentet tuaja, dhe si gjithnjë, na keni aty duke ju pritur të na thoni cilën prej thënieve mëposhtë pëlqyet apo vlerësuat më së shumti.

Natyra të jep fytyrën që ke në të njëzetat; ju takon juve të meritoni fytyrën që keni në të pesëdhjetat.

Kritikohen veprimet, jo personaliteti.

Të gjitha ngjyrat kanë një vlerë dhe çdo ngjyrë ka një kuptim pozitiv dhe negativ.

Jini të arsimuar financiarisht. Menaxhoni paratë tuaja me përgjegjësi.

Besoni në veten tuaj dhe në mundësitë tuaja të pafundme.

A keni bërë diçka për qëllimin tuaj sot?

Mos jini indiferentë ndaj vuajtjeve të njerëzve të tjerë.

Mos i fajësoni të tjerët për dështimin tuaj. Ai që ka dështuar ka vetëm veten fajtor për këtë.

Arsimi është arma më e vlefshme që mund të ndryshojë botën.

Elegancë nuk do të thotë të biesh në sy, por të mbahesh mend.

Duroni ndërsa të tjerët heqin dorë. Dështimi nuk mund t’i rezistojë këmbënguljes.

A keni menduar ndonjëherë se cila veshje ka më shumë fuqi?

Të kesh stil është një ikje nga vulgariteti, me të cilin kontribuojmë më mirë në shoqëri.

Moda e lartë është një përvojë blerjesh.

Për t’i mahnitur të gjithë me bikini dhe për t’u ndjerë bukur me rrobat më të guximshme gjatë gjithë vitit, bëni ushtrime të rregullta dhe hani siç duhet.

Në vend që të kritikoni, kërkoni një arsye për të lavdëruar.

Investoni në veshje që nuk dalin kurrë nga moda, të cilat janë gjithmonë pjesë e rrethit në çdo trend të ri. Kurseni para për zbritje në dyqane prestigjioze. Është një ndjenjë e mirë kur paguan gjysmën e çmimit për cilësinë.

Lëreni që pjesa tjetër e jetës suaj të jetë periudha më e bukur e jetës suaj.

Jeta nuk kursen askënd.

Dashuria është kur di gjithçka për mua dhe gjithçka që di, më fal, vazhdon të më duash.

Bëjeni pjesën tjetër të jetës tuaj periudhën më të mirë të jetës suaj.

Asnjëherë mos hiqni dorë nga planet tuaja, pavarësisht se sa kohë ju duhet për t’i arritur ato.

Askush nuk është i mirë në gjithçka, por të gjithë janë të mirë në diçka.

Askush nuk eshte perfekt. Të gjithë kemi dëgjuar për këtë të vërtetë.

Premtoni vetëm atë që mund të jepni. Mos ofendoni dhe dhunoni fizikisht njëri-tjetrin.

Stili më i mirë i komunikimit është unë marr/ti merr.

Çfarë keni bërë sot për të arritur qëllimet tuaja?

/shkollaesuksesit.com

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re