“Këtu Milano. Kemi një problem.” Këto janë fjalët që shoqërojnë një foto nga jeta e natës në lagjen Isola, gjatë natës së së shtunës së Fazës 2, botuar në Twitter nga drejtori Gabriele Muccino.

Dhe presidenti i rajonit të Lombardisë, Attilio Fontana, paralajmëron: “Pasi kam parë në orët e fundit fotografitë, videot dhe lajmet në lidhje me tubimet dhe jetën e natës në disa komuna, unë jam i gatshëm të ndërhyj, madje edhe me kufizime të reja”.

“Ne duhet të shmangim – shton Fontana – që e gjithë puna e bërë deri më tani falë vullnetit të mirë të shumicës së qytetarëve, te shkoi dem nga disa pa vetedijshem”

Previous articleMerret vendimi i fundit, ja ne cilen date Shqipëria hap kufirin me Kosovën