Ndahet nga jeta si pasojë e Covid një tjetër mjek i njohur.

Bëhet fjalë për mjekun nga Elbasani,Hyqmet Shqerra.

Doktori vdiq në moshën 82 vjec teksa kishte punuar 56 vjet si neuropsikiatër nga të cilët 35 vjet ne Spitalin Psikiatrik te Elbasanit(me i madhi ne Shqiperi). Në këtë institucion, 20 vite ai i pati në rolin e drejtorit.

Shqerra ka bërë kurse specializimi ne Vjene, Budapest, Berlin, Pavia, Firence etj, si dhe ka bere punime shkencore te publikuara në kongresë shkencore ndërkombëtare.

Ai ka qënë edhe dhe anetar i Shoqerise Europiane te Psikiatrise dhe Shoqerise Europiane te Dhimbjes se Kokes(Cefalea).