Drejrori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku firmos lëvizje brenda uniformave blu.

 

Ardian Çipa nga Drejtoria e Policisë së Elbasanit emërohet Drejtor i Policisë Vendore Gjirokastër.

 

Bledar Çeliku, nga Gjirokastra emërohet këshilltar në Drejtorinë e Përgjithshme.

 

Në Elbasan komandohet drejtues Ilir Proda që më herët mbante postin e nëndrejtorit për Policinë Kriminale në këtë Drejtori.

 

Lëvizje pritet të ketë edhe në Dibër dhe Lezhë.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re