Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Ndryshime të reja janë bërë në qeveri.

 

Sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, është miratuar lirimi nga detyra i zv.ministrin aktual të Infrastrukturës dhe Energjisë, Endrit Molla.

 

Në vend të tij, për të mbajtur postin e zv.ministrit të Infrastrukturës është emëruar Ami Kozeli.

 

Kujtojmë se Endrit Molla e mbante këtë post që prej 27 dhjetorit të vitit 2022.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re